Οι πειρατές της Κρουστοφωνικής

Μουσικοθεατρικό – εμψυχωτικό πρόγραμμα για παιδιά, από την παιδική σκηνή Μουσικό Παιχνιδοθέαμα του Κρουστόφωνου με ζωντανή μουσική και συμμετοχή των παιδιών με τραγούδι, χορό και παιχνίδι.

Μια παράσταση με πειρατικές ιστορίες, τραγούδια, παιχνίδια και χορούς της στεριάς και της θάλασσας.

Ένα χαρούμενο καλλιτεχνικό - παιδαγωγικό πρόγραμμα με αστεία και απρόοπτα, τρελούς πρωταγωνιστές, διαγωνισμούς χορού, ζωντανή μουσική με τραγούδια και χορούς του κόσμου. Τα παιδιά γίνονται συνταξιδιώτες τρελών πειρατών …και όχι μόνο, που ξεπηδώντας μέσα από χαρούμενες μουσικές γιορτές και πάρτι αναζητούν θησαυρούς, τραγουδούν, χορεύουν και ζουν την περιπέτεια.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί και εκτελείται από ειδικούς μουσικοπαιδαγωγούς – εμψυχωτές.  Με τη βοήθεια τεχνικών εμψύχωσης και ενεργητικής συμμετοχής, τα παιδιά καλούνται να παίξουν και να διασκεδάσουν, σε μεγάλες ή μικρές ομάδες. Παράλληλα, δέχονται ερεθίσματα που προσφέρονται για ευαισθητοποίηση σε ζητήματα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, την σημασία της επικοινωνίας, το χιούμορ, την αξία της μουσικής και των τεχνών.
Παίρνουν μέρος οι καλλιτέχνες- εμψυχωτές: Νίκος Θεοδωρίδης, Δέσποινα Καλανταρίδου, Κλεάνθης Κουκουλιάτας, Νεκταρία Λιάσκου,  Βάσω Μπαντελά, Βίκυ Χουζούρη. 
Σχεδιασμός: Νίκος Θεοδωρίδης, Δέσποινα Καλανταρίδου, ενώ στη συλλογή και στην επεξεργασία του υλικού συμμετείχαν όλα τα μέλη του σχήματος.
Διάρκεια: περίπου 75’.  Παραγωγή: ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟ