Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς

Το μουσικό εργαστήρι Κρουστόφωνο υποδέχεται τη νέα εκπαιδευτική περίοδο με πλήθος από εργαστήρια κρουστών, αλλά και μαθήματα μουσικών οργάνων, επιμορφωτικά σεμινάρια, δραστηριότητες και παραστάσεις για παιδιά.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εργαστήρια Κρουστών για Ενήλικες (επίπεδο Ι και ΙΙ), σε παραδοσιακούς, αφρικάνικους και latin ρυθμούς.
Εργαστήρια Νταουλιού και Αφρικάνικων κρουστών.
Ετήσια Παιδικά Εργαστήρια: Προσχολική Μουσικοκινητική Αγωγή για παιδιά 4-6 ετών, Παιδικό Κρουστόφωνο 6-7 ετών, Εργαστήρι παιδικής ορχήστρας 7-9 ετών, Musical από 8 ετών και άνω.
Νέο ειδικό τμήμα για παιδιά 3 ετών και τους γονείς τους.
Ατομικά μαθήματα: drums, συμφωνικά κρουστά, κιθάρα, ηλ. μπάσο, πιάνο, ακορντεόν, τρομπέτα, βιολί, φλάουτο.
Σεμινάρια Μουσικοπαιδαγωγικής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης εμψυχωτών, που αναπτύσσονται σε ετήσιο κύκλο ή σε μεμονωμένα σεμινάρια για παιδαγωγούς, μουσικούς, γυμναστές, κ.α. και σεμινάρια Playback Θεάτρου.
Afro-Club Κρουστών: Ένα Σαββατιάτικο δίωρο πρόγραμμα με αφρικάνικους ρυθμούς, για εξάσκηση και ψυχαγωγία, που απευθύνεται σε αρχάριους και προχωρημένους (δωρεάν για όσους παρακολουθούν κάποιο εργαστήρι).
Εργαστήρια χορού, κίνησης & yoga για ενήλικες.
Multi-Culti Club, παραστάσεις ή καλλιτεχνικές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους, ένα Κυριακάτικο πρωινό το μήνα.

Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν, τώρα με μειωμένες τιμές στα δίδακτρα, αλλά και επιπλέον ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: 12% στα συγγενικά πρόσωπα α΄ βαθμού και σε όσους παρακολουθούν δύο εργαστήρια, 7% για εξόφληση διδάκτρων πριν τα Χριστούγεννα και 7% για φοιτητές, ανέργους ή μέλη ΕΕΜΕ.

Από την Δευτέρα 22 έως και την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, στο εργαστήρι μας θα γίνουν δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα για όλα τα ομαδικά μας τμήματα.
Δοκιμαστικά μαθήματα για όργανα, σε ατομικό μάθημα, θα γίνουν κατόπιν συννενόησης.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και πάλι από κοντά ή να σας γνωρίσουμε σε κάποιο από τα δοκιμαστικά μας μαθήματα.