Το Κρουστόφωνο γιορτάζει 20 χρόνια ζωής και δράσης

Το Κρουστόφωνο κλεινει τα 20 χρόνια του και σας προσκαλεί σε μια εορταστική εκδήλωση-συναυλία, στο Block 33 (περιοχή Σφαγεία), την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου από τις 17.30 ως το βράδυ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικά παιχνίδια και παράσταση για παιδιά, εργαστήρια κρουστών και ταραντέλας και την μεγάλη επετειακή συναυλία με τη συμμετοχή συνεργατών, φίλων και άλλων καλεσμένων.

Είσοδος ελεύθερη!

Το πρόγραμμα αναλυτικά περιλαμβάνει:

17.30-18.30: Προσέλευση- έκθεση- Καλωσόρισμα. Μουσικά παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας από το «Μουσικό Παιχνιδοθέαμα» /Παιδική Σκηνή Α’ του Κρουστόφωνου.

18.30- 19.30: Ο Πέτρος και ο λύκος –Κρουστόφωνο-Κρουστά! Από το «Μικρό Μουσικό Παιχνιδοθέαμα» /Παιδική Σκηνή Β’ του Κρουστόφωνου και με την επανεμφάνιση παλιών συντελεστών.

19.30-20.00: Εργαστήρι Ταραντέλας με την Αλεξία Τανούρη και την Μαρία Αραμπατζή (AL.MA. pizzicata), στον μικρό συναυλιακό χώρο.

19.30-20.30: Ανοιχτό Εργαστήρι Κύκλου κρουστών και ελεύθερου αυτοσχεδιασμού για όλους, με τον Λευτέρη Αγγουριδάκη, στη μεγάλη σκηνή.
(Οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν δικά τους κρουστά παρακαλούνται να τα έχουν μαζί τους)

20.30-21.00: Ανακοινώσεις, χαιρετισμοί, προβολή βίντεο με υλικό της πορείας του Κρουστόφωνου, έκθεση.

21.00-23.00: Συναυλία που περιλαμβάνει:
-Τον Μπάλο του Δ. Σαββόπολου με τον Μάκη Αϊβάζογλου και πολυμελή ορχήστρα από μουσικούς και φίλους του Κρουστόφωνου και
- AL.MA. pizzicata σε ταραντέλες.
-Σύμπραξη της Μπάντας δρόμου του Κρουστόφωνου με την Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξάνδρειας.
-Επετειακά τραγούδια, επιλεγμένα από παλιότερες παραγωγές του Κρουστόφωνου από τραγουδιστές και μουσικούς που διετέλεσαν μέλη ή συνεργάστηκαν κατά καιρούς με το Κρουστόφωνο. Συμμετέχει το τμήμα αφρικάνικων κρουστών με την Μαριάννα Ερκέκογλου.
-Πανηγυρικό κλείσιμο με όλους τους συντελεστές και το ροκ γκρουπ Chroma επί σκηνής.

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΜΕ!