ΚρουστοφωνοCamp 2017

Αγαπητοί φίλοι, με χαρά ανακοινώνουμε το πολυαναμενόμενο φετινό ΚρουστοφωνοCamp, που θα γίνει 25-27 Αυγούστου 2017 στην Πλάκα Λιτοχώρου, στο camping Olympios Zeus. Στα φετινά εργαστήρια ενηλίκων και παιδιών θα βρείτε γνωστούς αλλά και νέους εισηγητές με φρέσκιες ιδέες για κάθε γούστο.

 Προσφέρονται 6 εργαστήρια κρουστών για μεγάλους και μικρούς:

1)Ενηλίκων Επίπεδο Ι (παραδοσιακά και αφρικάνικα κρουστά) με τον Χρ. Ερκέκογλου, απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τα κρουστά και τους βασικούς ρυθμούς. Κόστος: 40€/8 ώρες.

2)Ενηλίκων Επίπεδο ΙΙ (αφρικάνικα κρουστά) με τον Αντ. Παπαδόπουλο, απευθύνεται σε όσους έχουν ένα μεσαίο και προχωρημένο επίπεδο στα αφρικάνικα κρουστά. Κόστος: 40€/8 ώρες.

3)Αφρικάνικος Χορός (για όλα τα επίπεδα) με την Αν. Καραμήτσου. Με συνοδεία κρουστών. Κόστος: 40€/6 ώρες.

4)Επιμορφωτικό μουσικοπαιδαγωγικό εργαστήρι «Τραγουδώντας χορούς του κόσμου» με τον Ν. Θεοδωρίδη και τη Β. Μπαντελά (για εκπαιδευτικούς, μουσικοπαιδαγωγούς και φιλόμουσους). Κόστος: 35€/4 ώρες.

5)Τα παιδικά εργαστήρια με τις Δ. Καλανταρίδου, Β. Χουζούρη, Ακρ. Ερκέκογλου και Ν. Θεοδωρίδου, απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4-7 και 8-12 ετών που θέλουν να παίξουν και να γνωρίσουν τα κρουστά και μέσω της δημιουργικής απασχόλησης να έρθουν σε επαφή με παιχνίδια και ρυθμούς της παγκόσμιας παράδοσης. Κόστος: 35€/8 ώρες.

6)«Καλημέρα με το σώμα μας» με τη Μ. Βασιλικού. Είναι ένα δωρεάν πρωινό πρόγραμμα κίνησης στη φύση για όλους τους συμμετέχοντες στο ΚρουστοφωνοCamp.

*Τα όργανα για τα εργαστήρια διατίθενται δωρεάν από το Κρουστόφωνο
Γενική επιμέλεια:Χ. Ερκέκογλου, Ν. Θεοδωρίδης, Β. Χουζούρη

Στις προαναφερθείσες τιμές περιλαμβάνονται τα εργαστήρια, πρωινό πρόγραμμα κίνησης στη φύση, 2 καλλιτεχνικές βραδιές και 1 δείπνο.
Ειδικές τιμές για συμμετοχή ενός ατόμου σε δύο εργαστήρια. Τα εργαστήρια κρουστών θα είναι σε διαφορετική ώρα από τα εργαστήρια χορού και μουσικοπαιδαγωγικών, ώστε να μπορούν να συνδυαστούν.
Οι τιμές ισχύουν για εγγραφές με προκαταβολή (μη επιστρέψιμη) μέχρι 31 Ιουλίου. Από 1 Αυγούστου υπάρχει προσαύξηση 10€/άτομο.
Κόστος για κάθε συνοδό (μη ενεργό συμμετέχοντα): 15€
Στις παράλληλες καλλιτεχνικές βραδιές για όλους, θα έχουμε μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά κάθε ηλικίας και φυσικά, το Σάββατο, την βραδιά γλεντιού, με σουβλάκια, πίτσα, κρασάκι και ζωντανή μουσική από ορχήστρα φίλων.

Διαμονή: Σε δωμάτια του camping: Δίκλινο 48€/βραδιά. Τρίκλινο 62€/βραδιά. Τετράκλινο 76€/βραδιά. Σε δική σας σκηνή: 10€/βραδιά το άτομο (τα παιδιά ως 10 ετών σε σκηνή δωρεάν). Προσοχή! Κρατήσεις για δωμάτια (με προκαταβολή) θα πρέπει να γίνουν ως τις 10 Ιουνίου 2017. Μεταγενέστερες κρατήσεις θα γίνονται μόνο κατόπιν διαθεσιμότητας του κάμπινγκ.
Καλούνται οι απανταχού φίλοι και ενδιαφερόμενοι για αυτή την εκδρομή - θεσμό του Κρουστόφωνου να δηλώσουν συμμετοχή, είτε για να πάρουν μέρος στα διάφορα εργαστήρια, είτε για να προσέλθουν ως επισκέπτες ή κατασκηνωτές!

Πληροφορίες: 2310-861874 (καθημερινά 6-9μμ), 6944503542, 6972222982.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , facebook: Kroustophono Ergasthri Kroustwn.